• Trajnim me përfaqësuesit e GLV-ve

  Trajnim me përfaqësuesit e GLV-ve Rrjeti i Zhvillimit Rural i Kosovës ka mbajtur trajnimin e radhës me të gjithë përfaqësuesit e Grupeve Lokale të Veprimit në Kosovë. Në kuadër të Masës 303 qasja LEADER trajnimi me temën “Trajnim për avancimin e pjesmarrjes së palëve me interes”.    

  Më shumë
 • Vizita Studimore

  Rrjeti i Zhvillim Rural i Kosovës (RRZHRK), rrjeti LEADER Grupeve Lokale të Veprimit në Kosovë, në kuadër të projektit të Masës 303 “Zbatimi i Strategjive zhvillimore lokale” Aktiviteti- 1 ”Përvetësimi i aftësive dhe nxitja/animimi i banorëve të territorit të GLV-ve të përzgjedhura” në kuadër të aktivitetit vizitë studimore: Ka realizuar takim ...

  Më shumë
 • Trajnim me përfaqësuesit e Grupeve Lokale të Veprimit

  Trajnim me përfaqësuesit e Grupeve Lokale të Veprimit Lipjan, 24 Shtator 2020 – Rrjeti i Zhvillimit Rural të Kosovës mban trajnim me të gjithë përfaqësuesit e Grupeve Lokale të Veprimit në Kosovë. Në kuadër të Masës 303 qasja LEADER trajnimi me temën “Përgatitja e studimit për zonën e marketingut”. Qëllim i ...

  Më shumë
 • Vizitë studimore në Mal të Zi me Rrjetin e zhvillimit Rural

  Vizitë studimore në Mal të Zi me Rrjetin e zhvillimit Rural Tetor 2019, Mali i Zi- Takimi mes dy Rrjeteve të zhvillimit Rural të Kosovës dhe Rrjeti i zhvillimit Rural Mali i zi. Rrjeti për Zhvillim Rural i Kosovës (RRZHRK), rrjeti LEADER Grupeve Lokale të Veprimit në Kosovë, në kuadër të projektit për Masën 303 ...

  Më shumë
 • Trajnim me përfaqësuesit e Grupeve Lokale të Veprimit në Kosovë

  Trajnim me përfaqësuesit e Grupeve Lokale të Veprimit në Kosovë   Prishtinë, 2 Gusht 2019- Rrjeti i Zhvillimit Rural të Kosovës mban trajnimin e radhës me të gjithë përfaqësuesit e Grupeve Lokale të Veprimit në Kosovë. Në kuadër të projektit përfitues të masës 303 qasja LEADER nga MBPZHR është ...

  Më shumë
 • U hap panairi “T’i ruajmë vlerat tona tradicionale”

  U hap panairi “T’i ruajmë vlerat tona tradicionale” 1 gusht 2019, në e Komunën e Vitisë- u mbajt panairi i IX-të me radhë “T’i ruajmë vlerat tona tradicionale”. Ky aktivitet organizohet nga Grupi Lokal i Veprimit “Vitia”, Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, në bashkëpunim me ...

  Më shumë
 • GLV Vitia i bashkohet Defilimit në komunën e Vitisë

  GLV Vitia i bashkohet Defilimit në komunën e Vitisë 14 Qershor 2019, Viti- Sot Grupi Lokal i Veprimit “GLV Vitia” së bashku me shoqatat e grave i’u është bashkangjitur defilimit të organizuar nga Komuna e Vitisë për nderë të Ditës së Çlirimit – 14 Qershorit.   ...

  Më shumë
 • Grupi Lokal i Veprimit “GLV Agroturizmi” vizitë studimore në Korçë

  Grupi Lokal i Veprimit “GLV Agroturizmi” komuna e Pejës realizon vizitën studimore në Korçë 04 Maj 2019, Korçë, Shqipëri- Në kuadër të projektit përfitues nga MBPZHR për Masën 303 “Zbatimi i Strategjive zhvillimore lokale” Aktiviteti 1 ”Përvetësimi i aftësive dhe nxitja/animimi i banorëve të ...

  Më shumë